studio A beauty & care antwerpen

Mijn favoriete gelaatsbehandeling bij Studio A Beauty & Care

Smeerlab test de fruitzuurpeeling van Babor bij Studio A Beauty & Care in Antwerpen.

Tijdens het wisselen van de seizoenen krijgt niet alleen je gemoed maar ook je huid het soms zwaar te verduren. De dalende temperaturen, gure najaarsbuien en droge lucht in kantoorruimtes zorgen ervoor dat de huid een pak sneller droog en trekkerig aanvoelt. Hoogtijd dus om extra inspanningen te leveren om ook na de zomer die gezonde glow vast te houden. Dit kan je doen door je bestaande huidverzorgingsroutine aan te passen of uit te breiden met de juiste producten of je huid te verwennen met een intense kuur. Natuurlijk kan je het nuttige ook aan het aangename koppelen en het werk aan de ervaren handen van een professional overlaten. Zo trakteer je niet alleen je huid, maar ook je hoofd op een uurtje pure verwennerij.

an verschoten
Jurist turned beauty-expert An Verschooten

Om mijn huid voor te bereiden op de zomer die eraan zit te komen, ga ik langs bij  Studio A Beauty & Care in Antwerpen. In het salon van juriste turned beauty-experte An Verschooten staat je goed voelen centraal. Daar zorgen de behandeling met de producten van luxecosmeticalabel Babor voor, maar het feit dat alles in een strak en modern kader gebeurt, is alleen maar een meerwaarde.

Omdat de sleutel van een geslaagde behandeling volgens de filosofie van dit salon bij een persoonlijke aanpak ligt, start An met een grondige analyse van mijn huid. Om die een flinke boost te geven kiezen we voor de TheraPro Peel Fruitzuurpeeling.

Wat?

Gelaatsbehandeling met fruitzuren. De intensiteit verschilt naargelang je huidtype: Low, Medium of High. De gebruikte producten komen uit het Doctor Babor Pro-gamma en zijn allemaal vrij van geur- en synthetische kleurstoffen.

Wat belooft het?

Maximale huidvernieuwing en een stralend frisse huid, al na de eerste behandeling.

Getest

studio a beauty care cabineHet woord ‘peeling’ klinkt misschien angstaanjagend, maar correct uitgevoerd zorgt deze huidbehandeling voor mooie resultaten. Omdat mijn huid goed op het voorbereidende masker reageert, kiest de schoonheidsspecialiste voor de Medium TheraPro Peel (20 % pH 3 en 20 % pH 2.7). Het AHA-zuur (alpha hydroxy acids) prikt aardig op mijn huid, maar ik kan het ongemak – toch voor tien minuten – goed verdragen. No pain, no gain. Wanneer het harde werk achter de rug is en de schoonheidsspecialiste de bijtende zuren neutraliseert, kan het genieten beginnen. Ik krijg een massage met verkoelende compressen en een kalmerend vliesmasker. Tijdens de inwerktijd volgt een deugddoende voetmassage, iets wat ik altijd kan appreciëren en het luxegevoel van deze treatment nog een niveautje hoger tilt.  Dat de schoonheidsspecialiste de tijd neemt om ook mijn wenkbrauwen bij te werken, gerstekorrels te verwijderen en zwarte puntjes uit te drukken is een absolute plus. Het zijn deze extraatjes die ervoor zorgen dat ik de behandeling zeker nog een volgende keer zal boeken.  Na afloop is mijn huid brandschoon en glowy, de lichte roodheid was na een uurtje verdwenen.

TheraPro Peel Fruitzuurpeeling van Babor bij Studio A Beauty & Care in Antwerpen, 95 €.

 

Studio A Beauty & Care – BABOR Antwerpen
Paul Smekensplein 15, 2000 Antwerpen

beautystudioa.be
babor.com